Кіровоград: під час «Канікул» до адмінвідповідальності притягнуто 15 дорослих

Листопад 05, 2014 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

У рамках загальнодержавних профілактичних заходів у період шкільних осінніх канікул правоохоронці Кіровоградщини спільно із службами у справах дітей провели перевірки понад 70 сімей, які перебувають на обліках як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Відповідні заходи були спрямовані на виявлення та попередження вчинення стосовно дітей будь-яких правопорушень.
У результаті відпрацювання працівниками міліції області складено 43 адміністративних протоколи, з них 15 – за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП), 1 – за доведення неповнолітнього до стану сп’яніння (ст. 180 КУпАП). Також було виявлено такі порушення як розпивання алкогольних напоїв та куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, 4 з яких вчинено підлітками.
Крім того, у ході проведення заходів розшукано 5 безвісти зниклих неповнолітніх. За місцем мешкання перевірено 166 неповнолітніх осіб, що перебувають на профілактичних обліках в органах внутрішніх справ.
Також проведено перевірки понад 40 закладів, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, та закладів громадського харчування. У підсумку виявлено порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, за яким складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool