Кіровоград: під час «Канікул» 39 осіб притягнуто до адмінвідповідальності

Квітень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Правопорушення правоохоронці викрили у рамках проведення на території Кіровоградщини профілактичних заходів у період весняних шкільних канікул з 20 березня по 5 квітня 2015 року.

Загалом у ході відпрацювання задокументовано близько 880 правопорушень, з них 14 – вчинених неповнолітніми. Підлітків притягнено до адмінвідповідальності за куріння і розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях та дрібне хуліганство.
У невиконанні батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей викрито 39 дорослих (ст. 184 КУпАП). Ще 3 жителів області притягнено до відповідальності за доведення неповнолітніх до стану сп’яніння (ст. 180 КУпАП).
За результатами перевірок діяльності розважальних та закладів громадського харчування складено 8 адміністративних матеріалів за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами (ч. 2 ст. 156 КУпАП). У тому числі за продаж алкоголю та сигарет особам, які не досягли повноліття.
Також під час «Канікул» розшукано 5 безвісти зниклих неповнолітніх. Із них 4 дітей поміщено до центру соціально-психологічної реабілітації.
За місцем проживання перевірено 195 неповнолітніх, що знаходяться на профілактичному обліку в органах внутрішніх справ.
Крім того, правоохоронцями спільно зі службами у справах дітей здійснено перевірки понад 120 сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Заходи вжито з метою профілактики та попередження вчинення правопорушень стосовно дітей.

За матеріалами ВКМСД УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool