Кіровоград: першій допомозі навчать рятувальники (фото)

Лютий 08, 2013 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

З 4 по 8 лютого у всіх навчальних закладах Кіровограда проводився Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності.

Цей захід пройшов за участі представників Територіального управління МНС, які постійно співпрацюють з освітянами. На відкритий урок у рамках Тижня до загальноосвітньої школи №20 м.Кіровограда завітали працівники пожежно-рятувальної служби. Фахівці розповіли учням 10 класу про екстремальні ситуації та продемонстрували прийоми першої медичної допомоги.
Зокрема, рятувальники навели приклади надзвичайних подій та ситуацій, що виникали на території області, а також розповіли про алгоритм дій під час пожеж та випадків на воді. Старшокласники цікавилися як безпечно користуватися обігрівачами та іншою побутовою технікою. Далі фахівці медико-санітарної частини ТУ МНС в області показали практичні дії у разі кровотечі, перелому та втрати свідомості.
Завдяки зустрічі вдалося досягти основної мети уроку та й загалом подібних заходів – навчити дітей цінувати власне життя та допомагати оточуючим у скрутних ситуаціях.

Кіровоград: першій допомозі навчать рятувальники (фото)


Прес-служба ТУ МНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool