Кіровоград: перевізники подали нові розрахунки

Липень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

10 липня 2014 року під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка відбулось засідання робочої групи з розрахунку тарифів на послуги пасажирських перевезень на міському транспорті.

На засіданні члени Робочої групи були ознайомлені з поданими перевізниками розрахунками, згідно з якими рівень тарифу варіювався в залежності від режиму роботи та витрат конкретного підприємства від 2,47 до 4,75 грн. Розрахунки подали наступні перевізники: ПП «ОЛІКС», ПАТ «Автобусний парк» 13527, КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «УкрАвтоІнвест», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз Кіровоград», ФОП Кобченко В.В.
За результатами обговорення членами Робочої групи було одноголосно прийнято рішення щодо необхідності доопрацювання перевізниками поданих розрахунків шляхом врахування попередніх зауважень Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України та приведення їх до вимог Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту.
Крім того, додатково для проведення перевірки розрахунків перевізникам наголошено на необхідність надати фактичні показники витратної частини та обсяги перевезених пасажирів за 2013 рік (з моменту початку здійснення перевезень відповідно до укладених договорів на перевезення пасажирів) та за 2014 рік.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool