Кіровоград: переслідування в центрі міста

Листопад 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1645 | Коментарі: 0

Близько 3 години ночі екіпаж ДПС, у складі інспекторів ДПС: сержанта міліції Ігоря Бугайова та молодшого сержанта міліції Михайла Невдахи, несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху на одній із центральних вулиць обласного центру.

Поблизу магазину “Пермський” працівники ДАІ помітили а/м ВАЗ, водій котрого перебував у неадекватному стані. На вимогу працівників міліції про зупинку водій відреагував навпаки – прискорив швидкість руху. Інспектори ДПС розпочали переслідування, адже водій за кермом у подібному стані – потенційний вбивця. Невдовзі їм нарешті вдалось зупинити правопорушника. Проте на вимогу пред’явити документи, горе-водій навіть не зміг чітко пояснити свої протиправні дії, так як перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. І самостійно встояти на власних ногах не міг…
А після пропозиції проїхати до Кіровоградського обласного наркологічного диспансеру взагалі вирішив, що він не їхав, тому має «повне» право піти геть.
У свою чергу, працівники ДАІ, згідно з вимогами чинного законодавства, викликали підмогу. Водій же продовжував “ламати комедію” та розважати випадкових свідків. То він представлявся пасажиром автівки, то взагалі вирішив, що він просто перехожий і до інциденту не має ніякого відношення, проте свідки та потужна доказова база розставили все на свої місця. Після цього водій все ж таки погодився пройти медичну експертизу у Кіровоградському обласному наркологічному диспансері. У ході медичної перевірки було встановлено, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння, рівень алкоголю у його крові склав - 1, 71 проміле. А до встановлення всіх обставин події, а/м ВАЗ, яким кермував правопорушник, вилучено із транспортного потоку та доставлено на зберігання до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів.
Державтоінспекція вкотре нагадує, що п’яний за кермом – це злочинець! Цінуйте власні життя та здоров’я, а також життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool