Кіровоград: перемога у змаганнях з міні-футболу, присвячених Дню міліції

Грудень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1307 | Коментарі: 0

Традиційний турнір, започаткований ще у 2006 році, щорічно проводиться під патронатом начальника Управління. Цього разу команду-переможницю представляли працівники Державтоінспекції.

Протягом жовтня-листопада відбулися зональні змагання з міні-футболу серед команд міськрайорганів. Шестеро переможців відбіркових турів, а також команда УМВС взяли участь у фіналі. У запеклій боротьбі перше місце, повторивши свій минулорічний тріумф, знову посіли представники Управління, друге і третє місця вибороли відповідно команди Новомиргородського райвідділу та Світловодського міськвідділу міліції. Начальник управління кадрового забезпечення УМВС в області Іван Стеценко привітав переможців і призерів змагань з міні-футболу та вручив їм кубки, дипломи і цінні подарунки від спортивного клубу міліції «Олімп». Іван Олексійович побажав правоохоронцям і надалі бути достойним прикладом дотримання здорового способу життя та відмінної фізичної форми для колег. Зі свого боку, голова обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції Валерій Шевчук також звернувся до учасників змагань зі словами привітань та вручив трійці лідерів грошові винагороди. Крім того, за підсумкам турніру було визначено кращого гравця та кращого воротаря. Ними стали представники команди Новоукраїнського райвідділу міліції – Юрій Лебедко та Олександр Радченко відповідно.

Кіровоград: перемога у змаганнях з міні-футболу, присвячених Дню міліції

Кіровоград: перемога у змаганнях з міні-футболу, присвячених Дню міліції


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool