Кіровоград: перемога ансамблю бандуристів на фестивалі-конкурсі «Сходинки до майстерності»

Листопад 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1503 | Коментарі: 0

В листопаді місяці на базі мистецького факультету Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сходинки до майстерності».

Своїм досвідом та майстерністю в конкурсі поділився наш зразковий художній колектив ансамбль бандуристів «Орія». Тому, як приємний результат, колектив здобув перемогу і став лауреатом І премії. Звичайно, боротьба за перші місця була запеклою, адже на фестивалі-конкурсі були представлені колективи з високим рівнем професійної майстерності із всієї України. В конкурсі брали участь вихованці віком від 8 до 11 років. Під керівництвом Чанковської Алевтини Миколаївни колектив виконав музичні композиції на слова та музику О. Горобченко «Віночок для мами» та «Золотий промінь». Журі та гості фестивалю дуже тепло приймали наш колектив, відмітили професійну майстерність, креатив, артистичність. Діти від здобутого досвіду та емоційного піднесення залишилися у захваті.
Як відомо, бандура – це душа українського народу, його натхнення та надія. Цей інструмент, ніби оберіг та символ нашої історії, що розкриває з середини співочу душу України. Тому, від щирого серця вітаємо наш зразковий художній колектив ансамбль бандуристів «Орія» з перемогою! Бажаємо досягнень все нових вершин, творчого натхнення та високої виконавської майстерності, адже завдяки Вам це дивовижне і таке цінне мистецтво гри на бандурі розвивається і процвітає!

Методист Кіровоградського ОЦДЮТ
Казаєва С.В.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool