Кіровоград: пенсіонери відбули на відпочинок

Червень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Відомчий спортивно-оздоровчий комплекс для працівників УМВС в області, розташований в селищі міського типу Олександрівка, після тривалої перерви знову привітно зустрічає своїх гостей.

Дев’ятеро правоохоронців, які віддали кращі роки життя міліцейській службі та зараз вже перебувають на заслуженому відпочинку, оселилися у зручному будиночку за містом, аби поправити здоров’я у товаристві своїх колег.
Незважаючи на щільний робочий графік, працівників міліції відвідав особисто начальник УМВС України в Кіровоградській області Анатолій Вітюк.
Для кожного з присутніх у нього знайшлися щирі слова підтримки і подяки за їх заслуги перед людьми, добросовісну багаторічну працю та добрий приклад для наступних поколінь правоохоронців регіону.
– Це дуже важливо, щоб кожен працівник міліції, який зараз перебуває на пенсії не відчував себе непотрібним чи забутим колегами, – запевняє головний міліціонер області. – Турбуватися про них, допомагати та, у міру можливостей, приділяти увагу – одне з головних завдань, які я ставлю перед кожним працівником міліцейського гарнізону Кіровоградщини. Колишніх працівників міліції справді не буває, – продовжує Анатолій Іванович.
Спілкуючись з начальником УМВС області, колеги у відставці, звичайно ж, цікавилися роботою органів внутрішніх справ регіону. Розпитували про розкриття резонансних злочинів, загальний стан криміногенної ситуації, цікавилися долею своїх земляків з Кіровоградщини, які зараз задіяні до виконання службових завдань у східних регіонах України.
Анатолій Вітюк розповів пенсіонерам не лише про результати роботи міліції області, а й про ті здобутки, якими сьогодні можуть по праву пишатися правоохоронці регіону. Мова йшла й про те, як на Донеччині за участю кіровоградських міліціонерів був затриманий автомобіль, яким перевозили значну кількість зброї, що могла бути використана проти мирного населення.
У зручній, майже домашній, обстановці пенсіонери органів внутрішніх справ ділилися з Анатолієм Івановичем своїми думками, розповідали про відпочинок і щиро дякували за те, що сьогодні мають змогу побути разом у звичній для себе компанії.
– Будівля оздоровчого комплексу для працівників УМВС в області розташована у заміській зоні на території соснового лісу, що вже налаштовує відвідувачів на добрий відпочинок, – розповідає комендант комплексу Іван Березенко. – До цього додайте чисте повітря, дієтичне харчування, фізичні вправи зранку, лікувальний масаж та інші корисні для оздоровлення процедури – і це лише не повний перелік створених для ветеранів умов, – запевняє Іван Юрійович, який завідує закладом вже більше 18 років. – Ми весь час слідкуємо за їх самопочуттям, турбуємося про дозвілля. Наші ветерани з задоволенням беруть участь у шахових турнірах, декламують вірші.
Своїми враженнями від оздоровчого відпочинку поділилася Валентина Бойченко. Жінка розповіла, що на пропозицію поїхати до Олександрівки погодилася із задоволенням.
– У таку спекотну погоду дуже приємно побути на відстані від міської метушні, дихати свіжим прохолодним повітрям соснового лісу, прогулюватися стежками та, що найважливіше, відчувати турботу про себе, – говорить Валентина Володимирівна. – Я від усіх нас дякую начальникові УМВС в області Анатолію Івановичу Вітюку, коменданту бази відпочинку Івану Юрійовичу Березенку. Вони прекрасні, щирі і турботливі люди, – говорить вона.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool