Кіровоград: пенсіонера побили так, що він опинився у реанімації

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

Двоє кіровоградців разом вживали спиртні напої, потім посварилися. У результаті – один перебуває у тяжкому стані в лікарні, іншого правоохоронці затримали за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень.

До Кіровоградського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення обласної лікарні доставлено 63-річного місцевого жителя. У чоловіка медики діагностували тяжкі травми голови та численні гематоми на тілі.
Попередньо встановлено, що потерпілий у себе вдома розпивав оковиту з 45-річним знайомим. Підігріті алкоголем, чоловіки почали сваритися. Коли слова не допомогли, молодший опонент застосував кулаки, аби переконати старшого у своїй правоті.
Побачивши, що сталося, співмешканка потерпілого викликала швидку допомогу. Чоловіка госпіталізували, а про подію повідомили у міліцію.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool