Кіровоград: пасажири скаржаться на маршрутки

Квітень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1332 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулося засідання комісії з розгляду скарг на водіїв транспорту загального користування міста Кіровограда.

На засіданні комісії під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка були розглянуті звернення щодо нетактовної поведінки водіїв, зокрема щодо відмови у пільговому перевезенні, на маршрутах № 21, 1-ц, 116-а, 55, 134.
За результатами розгляду справ керівництво ПП «ОЛІКС» отримало попередження щодо необхідності безпосередньої участі в наступному засіданні комісії керівника та водіїв підприємства, зазначених у скаргах кіровоградців на маршрутах № 21 та № 1-ц.
Дирекція КТ «Автолегіон - Варванської Ю.В.», що обслуговує маршрут № 116-а, отримала рекомендацію провести з водієм позачерговий інструктаж. За інформацією підприємства, з водієм маршруту №134 такий інструктаж вже проведено.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool