Кіровоград: пам'яті Небесної Сотні присвячується

Лютий 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Нещодавно в бібліотеці-філії №10 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи зібралися користувачі, щоб схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, які загинули за світле майбутнє України.

Вечір-реквієм "Небесна сотня - то в серцях вогонь", присвячувався пам’яті її героїв.

Кожен із Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній пам’яті, бо «Герої не вмирають!».

Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передаватися спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

Колектив бібліотеки доклав зусиль, щоб донести до учасників заходу той сум і печаль про загиблих героїв. Із вуст дітей та дорослих прозвучали поетичні твори українських поетів, які нагадували нам про події на Майдані Незалежності, героїзм українського народу та бажання жити в мирній, квітучій Україні, а виконання пісень гуртом «Берегиня» про рідну Україну, про матір, яка проводжає сина на війну зачіпало найпотаємніші струни душі.

Ніколи не щезне з пам’яті людської подвиг героїв «Небесної сотні», а житиме вічно в наших серцях. Хай пам\'ять всіх невинно вбитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови. Хай палають свічки пам’яті про загиблих героїв Небесного Війська…


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool