Кіровоград: отець Євгеній побажав міцного здоров’я, успіхів в усіх починаннях та непохитної віри

Квітень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1198 | Коментарі: 0

7 квітня до рятувальників обласного центру з привітанням завітав священник Кафедрального Собору Євгеній Назаренко, який від імені архієпископа Кіровоградського та Новомиргородського Іоасафа привітав всіх присутніх з Благовіщенням.

Особовий склад Управління ДСНС вишикувався біля каплиці Пресвятої Богородиці, щоб дізнатися про витоки свята, яке передує Воскресінню Ісуса Христа. Після чого було здійснено короткий молебен та обряд окроплення свяченою водою. Також під час урочистого заходу до обласного Управління завітали першокласники однієї з кіровоградських шкіл, яким під час Тижня знань з безпеки життєдіяльності, окрім екскурсії до пожежно-технічної виставки музею, пощастило отримати благословення з нагоди православного свята. Діти дізналися не лише про правила поведінки у екстрених ситуаціях, але й долучилися до історії Божого слова.
На завершення зустрічі отець Євгеній побажав усім присутнім міцного здоров’я, успіхів в усіх починаннях та непохитної віри.
Прес-служба УДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool