Кіровоград: органи Міндоходів продовжують приймати звернення від громадян

Лютий 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1119 | Коментарі: 0

За перший місяць цього року до територіальних органів Міндоходів у Кіровоградській області надійшло на розгляд 25 письмових звернень громадян, в т.ч. 4 письмових звернення на адресу Кіровоградської митниці Міндоходів.

Керівниками органів Міндоходів області проведено 42 особистих прийоми громад.
Найчастіше громадяни у зверненнях порушували питання щодо контрольно-перевірочної роботи (44%), податку на доходи фізичних осіб (26,2%) та податкової звітності (23,8%).
„Інформація, яка надходить від громадян, обов’язково досліджується, перевіряється та враховується при плануванні роботи органів Міндоходів у Кіровоградській області. Про результати здійснених заходів органи Міндоходів в обов’язковому порядку повідомляють заявника,” - зазначила заступник начальника ГУ Міндоходів в області Тетяна Соколенко.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool