Кіровоград: опалювальний сезон завершено

Квітень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1089 | Коментарі: 0

9 квітня 2014 року кіровоградські теплогенеруючі підприємства КП «Теплоенергетик» та ДП “Кіровоградтепло” ЦНТІ УНГА достроково завершили опалювальний сезон 2013-2014 років.

Про це повідомив начальник Головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян. Олександр Хачатурян відзначив, що з дорученням забезпечити дострокове припинення опалення, зважаючи на сприятливі погодні умови, беручи до уваги обмеженість ресурсів природного газу, борги підприємств комунальної теплоенергетики за спожитий газ, до місцевих органів влади звернувся Віце – прем’єр - міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України Володимир Гройсман.

за матеріалами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool