Кіровоград: опалювальний сезон розпочнеться вчасно (ФОТО)

Червень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

У Кіровограді визначено графік робіт із підготовки міського господарства до нового опалювального сезону. З цього приводу начальник головного управління житлово-комунального господарства Олександр Хачатурян провів розширену нараду за участю керівників комунальних підприємств, начальників ЖЕКів та КРЕПів.

За словами Олександра Хачатуряна зріс борг споживачів перед КП "Теплоенергетик" та ДП "Кіровоградтепло", - йдеться в першу чергу про населення. Міський бюджет за надані тепловиками послуги розрахувався. А ось державний бюджет залишився винен ДП "Кіровоградтепло" 811 тисяч гривень, а КП "Теплоенергетик" - 2,2 мільйона гривень. З цього приводу в ОДА відбулася нарада, де комунальникам пообіцяли, що це питання буде вирішено. Начальник ГУЖКГ звернувся також до всіх кіровоградців з проханням підтримати міських комунальників і вчасно здійснювати розрахунки за отримані послуги.
На нараді генеральний директор комунального підприємства "Теплоенергетик" Сергій Кравченко повідомив, що вже сьогодні "Теплоенергетик" готовий до роботи взимку майже на 45 відсотків. У цьому році комунальне підприємство особливу увагу приділяє ремонту та модернізації свого структурного підрозділу на селищі Новому, зазначив Сергій Кравченко. КП “Теплоенергетик” отримало необхідне фінансування та зможе розпочати реалізацію проекту ремонту водопровідних та каналізаційних мереж селища.
Директор ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА Валерій Гармаш зазначив, що працівники підприємства проводять ремонтні роботи по ліквідації поривів на теплових мережах. У цьому напрямку готовність теплових мереж складає 60% від запланованих робіт. Одним із найбільш болючих питань, зазначив Валерій Гармаш, залишається розрахунки населення за використання послуги з теплопостачання. Порівняно з 2013 роком борг населення виріс на 5 млн. гривень.
Також керівники ЖЕКів та КРЕПів міста Кіровограда прозвітували про стан підготовки внутрішньобудинкових мереж, систем водовідведення та димовентиляційних каналів до нового опалювального сезону та запевнили, що опалювальний сезон розпочнеться вчасно.

Джерело Фото Ігоря Філіпенка.

За словами Олександра Хачатуряна зріс борг споживачів перед КП "Теплоенергетик" та ДП "Кіровоградтепло",

За словами Олександра Хачатуряна зріс борг споживачів перед КП "Теплоенергетик" та ДП "Кіровоградтепло",

За словами Олександра Хачатуряна зріс борг споживачів перед КП "Теплоенергетик" та ДП "Кіровоградтепло",


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool