Кіровоград: опалювальний сезон розпочнеться раніше, але не для всіх

Жовтень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

У зв’язку з можливим суттєвим погіршенням погодних умов та стрімким зниженням температури зовнішнього повітря, особливо у нічний час, враховуючи листи-клопотання керівників виконавчих органів міської ради, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вніс зміни до свого рішення від 12 вересня 2013 року № 504 “Про початок опалювального сезону 2013/2014 року”,  повідомляє сайт міської ради.

Відповідно до прийнятого рішення, опалювальний сезон 2013/2014 року в місті Кіровограді розпочнеться з 05 жовтня 2013 року в медичних, дошкільних закладах, будинках соціально-гуманітарної допомоги, творчого виховання, об’єктів соціальної сфери та дитячо-юнацьких спортивних школах міста Кіровограда.
Із 15 жовтня 2013 року буде забезпечено стовідсоткове теплопостачання житлового фонду, установ та організацій міста Кіровограда.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool