Кіровоград: опалюється 92 відсотка житлового фонду

Жовтень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Всі котельні у Кіровограді запущені і працюють в штатному режимі. Про це повідомив сьогодні, 7 жовтня, на нараді з керівниками виконавчих органів міської ради перший заступник міського голови Володимир Каніщев.

Тепло отримують 92% житлових будинків, під’єднаних до централізованого опалення. Без тепла поки що залишаються 88 будинків через пориви в зовнішніх та внутрішньобудинкових мережах. Найбільше поривів – 26 має КП “Теплоенергетик”. Його спеціалісти без вихідних з 8.00 по 24.00 працюють над їх ліквідацією на вулицях Гагаріна, Медвєдєва, Чорновола. П’ять поривів має на свої мережах ДП “Кіровоградтепло”.
Володимир Каніщев поставив перед комунальниками вимогу впродовж сьогоднішнього дня виконати всі ремонтні роботи і забезпечити теплом весь житловий фонд.
В закладах освіти, відзначив під час наради заступник начальника управління освіти Євген Серопян, підтримується температура 19- 20 С. Всі школи і дитячі садочки опалюються, за виключенням двох ДНЗ №2 та №31 через пориви на мережах.
З теплом і всі заклади охорони здоров’я, крім корпусу центральної міської лікарні по вулиці Дворцовій з тієї ж причини.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool