Кіровоград: олімпійський девіз лунав у ЗОШ-25

Вересень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 вересня, на базі НВК "Загальноосвітня І-ІІІ ст. № 25 природно - математичний ліцей Кіровоградської міської ради", відбувся Всеукраїнський олімпійський урок „Швидше! Вище! Сильніше!".

Привітати учнів зі святом спорту завітали голова Кіровоградської ОДА Андрій Ніколаєнко та міський голова Олександр Саінсус. Кращі спорстсмени школи продемонстрували поважним гостям свої успіхи на майданчику спортивної зали закладу.
- Підтримка спорту на регіональному рівні та залучення підростаючого покоління до занять фізичною культурою – для влади на місцях – пріоритетне завдання, яке має безпосереднє відношення до роботи з молоддю, наголосив Андрій Ніколаєнко. – Виступаючи на Всеукраїнському форумі молоді, де була і кіровоградська делегація, Президент України наголосив: – Одним із пріоритетних завдань держави є всебічна підтримка молоді. Невипадково нові соціальні ініціативи Глави держави, які влада реалізує спільно з громадою, спрямованні на якісну зміну підходів до виховання дітей, до їх гармонійного розвитку, зокрема у сфері фізичного виховання, – відзначив очільник області.
- Активний розвиток інфраструктури спортивних майданчиків у Кіровограді всебічно сприяє активному залученню молоді до здорового способу життя, сказав у своєму вітальному слові міський голова Олександр Саінсус. – Міська влада докладе всіх зусиль, щоб географія таких майданчиків в обласному центрі постійно розширювалася.
Керівники області та міста завітали на олімпійський урок з подарунками. Учням школи вони вручили комплекти футбольних, баскетбольних, волейбольних м’ячів та сертифікат на сучасний тенісний стіл.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool