Кіровоград: «Олімпійський день»

Червень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

В Кіровограді 23 червня 2015 року заплановано проведення спортивно-масового заходу «Олімпійський день», у рамках якого відбудеться

8.30 – 8.50 символічний парад-відкриття на Фортечних Валах та покладання квітів;
8.50 – 9.00 шикування на старт по вул. Ушакова біля Фортечних Валів колони з учасників пробігу;
9.00 – 9.30 масовий оздоровчий пробіг від Фортечних Валів, до площі перед Кіровоградською міською радою по вулицях Ушакова та Великій Перспективній;
9.30 – 10.15 вітання та нагородження учасників пробігу на площі перед Кіровоградською міською радою.

Збір учасників оздоровчого пробігу 23 червня 2015 року з 8.00 до 8.30 на Фортечних Валах. При собі обов’язково потрібно мати довідку від лікаря щодо допуску до участі в пробігу!

Учасники пробігу отримають відповідні сертифікати від Міжнародного олімпійського комітету та Національного олімпійського комітету України, а наймолодший і найстарший учасники та спортивні сім’ї будуть нагороджені спеціальними призами.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у заходах.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool