Кіровоград: Олександр Саінсус відвідав «Дитячий будинок «Наш дім»

Червень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

31 травня міський голова Олександр Саінсус та заступник міського голови Вадим Дрига відвідали комунальний заклад «Дитячий будинок «Наш дім» Кіровоградської міської ради і привітали його вихованців з Міжнародним днем захисту дітей.

Олександр Саінсус подякував вихователям будинку “Наш дім” за успішну реалізацію в Кіровограді важливого соціального проекту, який став беззаперечною альтернативою дитячого виховання. В Україні взагалі мають зникнути такі рудиментарні форми, як дитячі будинки та школи-інтернати – така позиція Президента України, і завдання міської влади створити найсприятливіші умови для відкриття у Кіровограді якомога більшої кількості подібних закладів нового типу, дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей.
Міський голова подарували дітям завжди бажані солодощі і таку необхідну в господарстві побутову техніку а за чашкою чаю діти зацікавлено спілкувалися з гостями на теми майбутніх професій, успішного закінчення навчального року та своїх планів на майбутнє. 

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool