Кіровоград: Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають працівників автомобільного транспорту

Жовтень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1694 | Коментарі: 0

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

 

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника.
Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки Кіровограда трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства та задовольняє потреби кожного мешканця міста. Транспорт і дорожнє господарство складають основу єдиного механізму, який забезпечує своєчасність здійснення перевезень та безпеку пасажирів.
Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту.
Бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства здоров’я, щастя, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть Вас до успіху.
Здоров’я, добробуту Вам і Вашим рідним!

Міський голова Олександр Саінсус     Секретар міської ради Ігор Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool