Кіровоград: Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають мешканців міста

Січень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!  Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо Вас із Днем Соборності та Свободи України.

22 січня 1919 року сталася подія, про яку століттями мріяли відірвані одна від одної українські землі, здійснилось споконвічне прагнення українського народу об’єднатися для створення своєї незалежної держави.
Успіх побудови демократичної та міцної держави грунтується на наших спільних зусиллях, на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє всього українського народу.
Зичимо усім громадянам Кіровограда здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої Вітчизни!
Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Міський голова Олександр Саінсус  Секретар міської ради Ігор Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool