Кіровоград: Олександр Саінсус провів робочу зустріч з народним депутатом України

Серпень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Міський голова Олександр Саінсус провів робочу зустріч з народним депутатом України, головою міжфракційного об’єднання “Кіровоградщина” Станіславом Березкіним.

Під час зустрічі обговорювалися шляхи вирішення актуальних для територіальної громади міста питань добудови хірургічного корпусу Кіровоградської лікарні швидкої медичної допомоги та стабільного теблозабезпечення селища Нового.
Крім того, Олександр Саінсус звернувся до народного депутата з проханням внести на розгляд Верховної Ради України проект постанови про відзначення 260-ої річниці заснування міста Кіровограда на державному рівні, у якому передбачити можливість фінансування за рахунок коштів державного бюджету реставрації пам’яток архітектури, історії та культури, організації культурно-мистецьких та освітніх заходів та поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг міста Кіровограда.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool