Кіровоград: Олександр Саінсус подякував кіровоградцям

Травень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Вперше за багато років у Кіровограді після масового відзначення травневих свят зелені зони міста залишилися чистими. Це відзначив міський голова Олександр Саінсус сьогодні, 7 травня, на нараді з керівниками виконавчих органів міської ради.

Міський голова подякував усім кіровоградцям і працівникам комунальних підприємств обласного центру. Першим за те, що в переважній більшості залишали за собою облюбовані місця відпочинку в Лісопарку, парку Перемоги, інших скверах Кіровограда в чистоті, а комунальникам за оперативне прибирання всіх зелених зон міста.
Рівень культури відпочинку мешканців міста став значно вищим, переконаний Олександр Саінсус після особистого об’їзду території Кіровограда.
Одночасно, міський голова доручив комунальним підприємствам зосередити зусилля на ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ. Першими у списку комунальників стоять такі по вулиці Волкова та у мікрорайоні Лелеківка. Спецінспекція в ці дні має також посилити контроль за недопущенням викидання твердих побутових відходів у невідведених для цього місцях.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool