Кіровоград: Олександр Саінсус доручив терміново підготувати позови на всіх боржників

Березень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1846 | Коментарі: 0

У січні – лютому 2014 року до міського бюджету від плати за землю надійшло 7,19 мільйона гривень.

Про це повідомив начальник управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Володимир Пидорич під час наради міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 11 березня.
За його інформацією, по орендній платі у міську скарбницю зараховано у січні 2,597 мільйонів гривень при плані 2,779 мільйона гривень, що складає 93,44% та у лютому – 2,680 мільйонів гривень (заплановано 2,861 млн. грн.), що становить 93,67%. Земельного податку за цей період зібрано 1,913 мільйона гривень від запланованих 2,104 мільйонах (91%).
Володимир Пидорич повідомив, що станом на 1 березня 2014 року зареєстровано 2054 договорів оренди землі на загальну суму 2,889641,9 мільйона грвиень.
З метою стягнення заборгованості по орендній платі податковою службою подано позови про стягнення боргу та прийняті відповідні судові рішення, які знаходяться на виконанні у Державної виконавчої служби на суму 606,6 тисяч гривень.
Загальний борг орендарів землі у Кіровограді складає 3, 852 мільна гривень серед юридичних осіб та 504,8 тисяч гривень - серед фізичних осіб.
Міський голова Олександр Саінсус доручив управлінню земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища терміново підготувати позови на всіх без виключення боржників по платі за землю та опрацювати можливість вилучення у злісних боржників майна в рахунок оплати боргу.

Джерело

Підписуйтесь на аккаунт FOTOINFORM в Twitter і Facebook: в одній стрічці - всі новини.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool