Кіровоград: Охорона праці та стан здоров’я працівників

Березень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Враховуючи специфіку господарської діяльності підприємства, особливу увагу адміністрація ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" приділяє заходам щодо збереження життя, здоров’я і працездатності працівників у процесі їх трудової діяльності шляхом створення належних безпечних і здорових умов праці, запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням.

 

У березні 2015 року 79 працівників ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» , які зайняті на важких роботах, роботах із шкідливими та небезпечними умовами праці , пройшли щорічний періодичний медичний огляд в КЗ «Поліклінічне об’єднання м. Кіровограда».

Відповідно до Закону України “Про охорону праці ” та положень Колективного договору, за кошти роботодавця медичне обстеження було проведено для ізолювальників з термоізоляції, електрогазозварників, слюсарів з ремонту устаткування та обслуговування теплових мереж, штукатурів, теслярів, малярів, монтажників, покрівельників, акумуляторників, трактористів, машиністів екскаватора та автомобільного крана, слюсарів з ремонту автомобілів, водіїв автотранспортних засобів, фрезерувальників.

Відповідно до вимог чинного законодавства, під час медогляду проведено психофізіологічну експертизу про відповідність професійним вимогам до виконання робіт підвищеної небезпеки 10 працівників підприємства.

Це фахівці, які виконують роботи по обслуговуванню електроустановок напругою до і вище 1000 В та виконання в них оперативних переключень, налагоджувальних, монтажних робіт та високовольтних випробувань, роботи на висоті, роботи пов'язані з підйомом на висоту.

Також відповідно до умов Колективного договору працівники, зайняті на роботах із шкідливими і небезпечними умовами праці, а також роботах, пов’язаних із забрудненням або несприятливими метеорологічними умовами, у березні 2015 року були забезпечені безоплатно за встановленими нормами спеціальним одягом, спеціальним взуттям та засобами індивідуального захисту, щомісячно отримують мийні та знешкоджувальні засоби, лікувально-профілактичне харчування в порядку, визначеному законодавством.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool