Кіровоград: оголошується конкурс на посаду головного лікаря!

Лютий 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1256 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна державна адміністрація та Кіровоградська обласна рада оголошують конкурс на заміщення вакантної посади головного лікаря комунального закладу «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги»

Подання заяв для участі у конкурсі здійснюється протягом 14 календарних днів з дня опублікування оголошення. У конкурсі можуть брати участь особи, які мають повну вищу освіту (магістр, спеціаліст) відповідного напрямку підготовки "Медицина". Проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медико-профілактичного профілю з наступною спеціалізацією "Організація і управління охороною здоров’я". Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо). Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років, вільне володіння українською мовою.
До заяви на участь у конкурсі додаються:
- заповнена особова картка (форма П-2) з відповідними додатками;
- заява на ім’я співголів конкурсної комісії;
- копія документів про освіту;
- одна фотокартка розміром 4х6 см;
оригінальна концепція розвитку та функціонування комунального закладу "Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги" у короткочасній та довгостроковій перспективі;
- письмова згода на захист персональних даних.
Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і ділової репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, характеристики, рекомендаційні листи тощо).
За довідками звертатись за адресою: вул. Дзержинського, 74/42 (каб.27), тел. 24 04 85.

ДЖЕРЕЛО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool