Кіровоград: одним Заслуженим працівником освіти більше

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 1

Указом ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 546/2013 від 4 жовтня 2013 року „ Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм” нагороджено званням «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ» ДОЛГОПОЛОВУ Наталію Костянтинівну – керівника творчого об'єднання молодіжного клубу «Імідж» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Колектив Кіровоградського обласного ЦДЮТ та вихованці сердечно вітають Наталію Костянтинівну із присвоєнням почесного звання «Заслужений працівник освіти України». Це гідна оцінка державою її значного особистого внеску в розвиток позашкільної освіти та багаторічної плідної педагогічної діяльності.
Заслужену нагороду Наталії Костянтинівні принесли глибоке знання справи, якій вона присвятили все своє життя, самовіддана творча праця, великий талант педагога та керівника.
Хай її енергія, багатий досвід, вагомий інтелектуальний потенціал якнайкраще служитимуть рідному центру дитячої та юнацької творчості та на благо України!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool