Кіровоград: одна мета - допомагати людям у скрутних ситуаціях

Квітень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області активно співпрацює з громадськими та волонтерськими організаціями. У Кіровоградській обласній організації Товариства Червоного Хреста відбулася зустріч з представниками Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

Учасники зустрічі обговорили шляхи співпраці у гуманітарній сфері. Зокрема, - підготували порядок взаємодії Товариства та Управління ДСНС, в якому зазначений чіткий план дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Голова Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста Валерій Юрченко зазначив, що пожежно-рятувальна служба та Червоний Хрест на Кіровоградщині постійно йдуть пліч-о-пліч: взимку до мобільних пунктів обігріву ДСНС працівники організації приносили теплий одяг, взуття, ковдри для нужденних. Тож, на випадок виникнення або загрози виникнення стихійного лиха, рятувальники та представники цієї громадської організації мають чіткі напрацювання. Оскільки, не зважаючи на приналежність до громадських чи державних структур, обидва відомства мають одну мету – допомагати людям у скрутних ситуаціях.
У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool