Кіровоград: обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами міста за 2014 рік

Лютий 02, 2015 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

За 2014 рік підприємствами м.Кіровограда реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 11517,3 млн.грн., що становило 66,4% загального обсягу реалізованої продукції по області (підприємствами міст Світловодська – 1655,2 млн.грн. (9,5%), Олександрії – 817,2 млн.грн. (4,7%) та Знам’янки – 98,3 млн.грн. (0,6%)).

На переробну промисловість міста припадало 83,5% реалізованої продукції. В обсязі реалізації харчових продуктів та напоїв найбільша питома вага припадала на виробництво олії та тваринних жирів (85,3%); машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування, – виробництво гідравлічного та пневматичного устатковання (35,3%).
На кожного мешканця міста в середньому припадало 47503,6 грн. реалізованої промислової продукції, що в 2,7 раза більше ніж в середньому по області. За цим показником місто зайняло 2 місце серед міст та районів області після Голованівського району.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool