Кіровоград: обласна організація інвалідів висловлює подяку (ФОТО)

Лютий 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1439 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна організація інвалідів на чолі з Подорожним Сергієм Михайловичем, висловлює слова подяки Благодійному фонду Ярослава Бублика за підтримку та допомогу у придбанні ліків для дитини-сироти Ковальської Ірини Ігорівни.

Це прекрасна, талановита, 17-річна дівчинка, яка в свої роки зазнала багато горя. В чотири роки захворіла на цукровий діабет, а в тринадцять втратила найдорожчу людину – маму.

На даний час нею опікується бабуся. Тож бажаємо цій маленькій родині триматися разом і вірити в те, що всі негаразди минуть, а Ярославу Володимировичу та його дружньому, чуйному колективу міцного здоров'я, щастя, благополуччя, невгасимої енергії, гарних друзів, а також надійних ділових партнерів.

Юлія Бершадська

Кіровоград: обласна організація інвалідів висловлює подяку
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool