Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Березень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Fotoinform пропонує перелік заходів у обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М.Бойченка

18 березня о 14.00 відбудеться літературно-музична година присвячена життю та творчості видатної української письменниці Лесі Українки «Хотіла б я піснею стати».

19 березняо 9.00 відбудеться неконференція «Татуювання: мода чи безглуздя». В незвичній інтерактивній формі учасники заходу зможуть обговорити тему татуювання.

20 березня о 14.30в рамках засідання лекторію «Молодь і право» відбудеться обговорення цікавої та важливої теми «Подружнє життя: права і обов’язки». Запрошуємо усіх приєднатися до розмови та висловити свої думки щодо теми шлюбу.

20 березня о 15.30працівники відділу СТТМ запрошують любителів смачної та корисної їжі відвідати слайд-бесіду «Польська кухня». Гості заходу зможуть познайомитись зі стравами польської кухні та дізнатися рецепти їх приготування.

21 березняо 17.00 відбудеться чергове засідання клубу «Ліра» на тему «Любов крізь час». Працівники відділу абонементу запрошують усіх відвідати вечір інтимної лірики та стати учасниками творчої майстерні.

Протягом тижня в бібліотеці будуть оформлені наступні книжкові виставки:

з 18 березня«…А дійсність тільки вірш…» (до Всесвітнього дня поезії) (відділ абонементу);

з 18 березня«Рафаель: живописець, графік, архітектор» (відділ мистецтв);

з 18 березня«Вода – основа життя на планеті» (відділ популяризації книги);

з 21 березня«Кирило Розумовський - останній гетьман України» (відділ популяризації книги)

з 22 березня«Що необхідно знати про туберкульоз» (до Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на туберкульоз) (відділ абонементу);

Дата та час проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка  Адреса: вул. Декабристів 6\15. Тел. (0522) 22-66-01 Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний - субота


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool