Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Листопад 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

З 10 листопада у відділі популяризації книги та змістовного дозвілля молоді буде представлено книжкову виставку «Голодомор – наша печаль і скорбота» присвячену Дню пам’яті жертв Голодомору.

На виставці будуть представлені документальні свідчення страшної трагедії, монографії на тему голодомору, світлини тих років.

10 листопада о 12.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть урок безпеки «Живи у безпеці» під час якого навчать учасників безпечній поведінці з вибухонебезпечними предметами, розкажуть про основні небезпеки в які можна потрапити у повсякденному житті. Також учасники заходу дізнаються про те, як уникати небезпек та, як правильно діяти в екстремальних ситуаціях.

11 листопада о 8.00 працівники відділу популяризації книги та організації змістовного дозвілля молоді проведуть пізнавальну годину «Загадковий світ кави» під час якої разом з учасниками заходу зануряться у смачний і загадковий світ кави. Вона щедра на смаки і аромати, балує розмаїттям сортів і варіантів приготування, але зовсім по різному і не завжди сприятливо впливає на організм людини. Про користь та вплив кафи на стан людини й дізнаються всі, хто завітають на захід.

11 листопада о 8.00 працівники відділу популяризації книги та змістовного дозвілля молоді проведуть слайд-бесіду «Татуювання: мода чи безглуздя?». Мистецтво прикрашати своє тіло за допомогою нанесення татуювань відомо не одне тисячоріччя. Сучасне значення татуювання наближається скоріше до прикраси тіла та бажанню виділитися з юрби. Про це та багато іншого розповість спеціальний гість заходу, який є професіоналом у цьому виді мистецтва.

З 12 листопада у відділі мистецтв стартує серія ігор «Мафія» для студентів КДПУ ім.В.Вінниченка. Першу гру відкриє факультет історії та права о 15.00. Гра «Мафія» вражає своєю складністю і простотою водночас, можливо, тому вона так популярна серед молоді. Все, що потрібно для гри — це колода карт і компанія мінімум 10 осіб + ведучий. З необхідних навичок — логіка, пам’ять, кмітливість, стратегія та артистизм. Втім, навіть якщо цими якостями ви не володієте, ви все одно можете стати учасником захоплюючого процесу. З відвідуванням першої гри, Ви станете її глядачем та матимете змогу записатися й взяти участь у наступній грі.

13 листопада о 12.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть слайд-бесіду-вікторину «Пожежна естафета». Протягом заходу користувачі дізнаються причини та умови виникнення пожеж, їх наслідки, ознаки отруєння при пожежах, оптимальні шляхи евакуації з приміщень. Наприкінці заходу усі бажаючи зможуть перевірити та закріпити отриманні знання взявши участь у вікторині.

З 14 листопада у відділі мистецтв відкриється книжкова виставка «Книга: традиційна чи електронна? Вибір за тобою!», присвячена Дню студента. Читання книг залишається одним з найпопулярніших занять у вільний час в усьому світу. Навіть інтернет не відібрав у книги шанувальників.
Видавці та компанії, що виробляють електронні книги, покладають великі надії на цифрове майбутнє книжкової індустрії. Однак попри усі переваги е-книгам поки не вдалося забрати у паперового конкурента значну частину ринку. На виставці будуть представлені матеріали з даного питання, паперові, електронні та аудіокниги. Тож коже сам зможе обрати для себе зручний формат читання.
14 листопада о 12.30 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть вікторину-змагання «Марафон юних пожежників». Учасники навчаться правилам особистої безпеки під час виникнення пожежі, ознайомляться з невідкладними діями під час пожежі та дізнаються, як правильно надати першу допомогу потерпілому під час пожежі.
16 листопада відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу учасники засідання працюватимуть над створенням оригінальної «Скриньки в стилі орігамі». Слово Орігамі походить від Двох слів «Орі» означає "складаний", І «каму» означає "папір". Це традиційне японське мистецтво складання різних фігур з паперу. Мистецтво оригамі почали розвиватися в XVII ст. н.е. в Японії, а в наш час широко поширилося по всіх континентах і країнах.
На засідання студії ми вже пробували створювати різні фігурки, квіти, поробки. Цього разу пропонуємо створити цікаву та незвичну скриньку разом з майстром – Банірою Віталієм Геннадійовичом.
Для роботи потрібно мати:
- Канцелярський ніж;
- Металеву лінійку;
- Простий олівець;
- Ножиці;
- 12 аркушів кольорового паперу (формат А4).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool