Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Грудень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

З 2 січня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Діалог з поетом: В.Симоненко», присвячену 80-річчю від дня народження поета. Крім віршів, Симоненко писав новели, сатиру, прозу; був автором численних статей, рецензій та публікацій. Запрошуємо всіх зацікавлених читачів завітати до бібліотеки для ближчого знайомства з творчим надбанням Василя Симоненка.

З 2 січня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Борис Лятошинський – класик української музики XX століття», присвячену 120-річчю від дня народження видатного діяча. Постать Бориса Лятошинського на музичній орбіті двадцятого століття є визначальною, і не лише в українському контексті, адже його симфонії мають всесвітнє значення. Про основоположника модернізму в українській музиці, творчу манеру видатного композитора та його здобутки розповість підготовлена книжкова виставка.

У відділі абонементу продовжує діяти фотовиставка «Нові часи – нові герої» приурочена пам’яті загиблих військовослужбовців - учасників АТО.
Чи не щодня в область приходять сумні звістки про загиблих земляків і виставка героїв поповнюється новими обличчями.

З 4 січня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Горів, щоб запалити інших», присвячену 60-ій річниці від дня народження Валерія Дейнекіна. Для Валерія Дейнекіна служіння театрові було дарунком долі й сенсом життя. Здавалося, він відчув і зрозумів це з першим подихом, першими відчуттями світу. Він лишався вірним своїй долі увесь цей густий і гарячий час служіння сцені, який виділив йому творець. Завітавши до відділу мистецтв Ви дізнаєтесь багато цікавих фактів з життя видатного актора.


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool