Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

З 26 серпня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка «Й. Гете – поет гармонії та краси». Йо́ганн Во́льфганг фон Ге́те ( 28 серпня 1749, Франкфурт-на-Майні – 22 березня 1832, Веймар) німецький поет, письменник, драматург, мислитель і натураліст. Вважається засновником сучасної німецької літератури, був лідером романтичного руху «Буря і натиск».

Вже четвертий місяць поспіль Кіровоградщина прощається зі своїми героями. Це ‒ кращі сини України, цвіт нації, вони віддали найдорожче – своє життя, за те, щоб кожен з нас міг жити у мирному місті, вони загинули за Україну.
З болем в серці доводиться читати історії з життя кожного із них. Адже в багатьох воїнів напівсиротами залишилися малі діти, в декого ‒ вагітні дружини. Ці діти вже ніколи не відчують батьківського тепла.
В пам'ять про героїв Кіровоградщини у відділі абонементу нещодавно було оформлено фотовиставку «Нові часи – нові герої». На жаль, виставка постійно поповнюється новими фотографіями та прізвищами загиблих.
Вони назавжди залишаться в наших серцях, їхній подвиг ми не маємо права забути. Запрошуємо усіх бажаючих переглянути виставку та віддати шану героям Кіровоградщини.

31 серпня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу тема засідання «Патріотичні паперові рамки для фото». Патріотизм - це одна із ланок людського характеру. Патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, що не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі. Патріотизм породжує впевненість у собі, волю до перемоги, віру в свою націю, свій народ. В рамках зустрічі усі бажаючи зможуть стровити оригінальну рамку для фото під керівництвом майстрині Олександри Сергіївни Крикун. Для роботи при собі потрібно мати:
- Газети;
- Папір білий формату А4 (5 аркушів);
- Картон формату А4 (1 аркуш);
- Клей ПВА;
- Ножиці;
- Моток будь-яких ниток;
- Простий олівець;
- Лінійка.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка
тел. (0522) 22-66-01


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool