Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Серпень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

З 17 серпня відділ популяризації книги запрошує переглянути книжкову виставку «Прапор свій здіймаємо гордо». Виставка присвячена святкуванню Дня Державного прапора України, що відзначається щорічно 23 серпня.

З 17 серпня працівники відділу мистецтв презентують книжкову виставку «Феномен Ісака Левітана». Виставка присвячена 155-річчю від дня народження видатного художника, майстра «пейзажного настрою».

З 19 серпня у відділі популяризації книги відкриється виставка періодичних видань «Актуальна тема: події та коментарі». На виставці будуть популярні періодичні видання, статті на актуальні теми, обговорення сучасних подій тощо.

Кировоградцы собрались, чтобы помочь защитникам (ФОТО)

Наближається основне свято української держави - День Незалежності України. Свято, яке відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді. З цієї нагоди в бібліотеці буде оформлено ряд книжкових виставок.
З 19 серпня у відділі мистецтв відкриється книжкова виставка «Україна в музиці та живописі». Виставка розповідає про мистецькі досягнення українців та їх творчість присвячену Україні.
З 20 серпня відділ абонементу запрошує переглянути книжкову виставку «Хай буде вільна Україна на всі віки, на всі часи!». Виставка розповідає про багатовікову історію виникнення та становлення української держави.

З 20 серпня у відділі мистецтв буде оформлена книжкова виставка «Наш земляк: Петро Тодоровський». Виставка присвячена 90-річчю від дня народження уродженця м. Бобринець, українського і російського кінооператора, кінорежисера, сценариста та композитора Петра Юхимовича Тодоровського.

Також до уваги наших користувачів:
Спробуйте себе у ролі письменника! Долучайтеся до інтернет-проекту «Надай простір власній фантазії – пиши історію разом з нами!» на сайті бібліотеки www.lib.kr.ua. Читайте початок історії та пишіть її продовження, створюючи разом з іншими дописувачами цікаву, захопливу історію. Найактивніші дописувачі будуть нагороджені призами та дипломами під час щорічного Фестивалю молодіжної книги на вулиці Дворцовій.

Триває запис на безкоштовні фотосесії в рамках фотопроекту «Скажи, яку книгу ти читаєш – я скажу, хто ти». Оберіть свою улюблену книгу, придумайте образ і приходьте до бібліотеки за гарними фотознімками.

Триває акція всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійної акції та передавати книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool