Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Березень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

З 30 березня по 3 квітня триватиме акція «Тиждень православної віри», присвячена святу Великдень та українськім великоднім традиціям. Організатор акції – Кіровоградська єпархія Української Православної Церкви.

В рамках акції в бібліотеці буде розміщена велика виставка церковної атрибутики. Огляд виставки та розповіді про значення та символізм предметів, що на ній представлені, будуть здійснювати священики Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви.
Усі відвідувачі акції також зможуть дізнатися від представників церкви про великодні церковні традиції. А переглянувши книжкову викладку «Українські традиції Великодня» більше дізнаються про народні традиції свята.
Тож запрошуємо усіх кіровоградців та гостей міста переглянути виставку.

З 1 квітня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Бути здоровим – престижно», присвячену Всесвітньому дню здоров’я. Вивчаючи проблему здоров'я в житті сучасного суспільства, знайомлячись з основами валеології, слід розширено та поглиблено розуміти термін предмета «здоров'я». У цьому Вам допоможе література представлена на виставці. Тож завітайте й перегляньте!

З 1 квітня у відділ мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Він належав світу», присвячену 110-ій річниці від дня народження Сержа Лифара. Серж Лифар - український балетний танцівник та хореограф, який згодом отримав французьке громадянство. Відомий як один із найвидатніших танцівників XX століття. Сучасники називали його «богом танцю», «добрим генієм балету XX століття». Постаті Сержа Лефара й присвячена книжкова виставка.

З 2 квітня у відділі сприяння технічній творчості молоді буде оформлено книжкову виставку «Павутина над планетою: Інтернет». В повсякденній мові слово Інтернет найчастіше вживається в значенні Всесвітньої павутини і доступної в ній інформації, а не у значенні самої фізичної мережі. Також вживаються терміни Всесвітня мережа, Глобальна мережа чи навіть одне слово Мережа, Іне́т, Тенета тощо. Переглянувши виставку Ви можете дізнатися неймовірно цікаві факти.

З 5 квітня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Обличчя української історії: Пилип Орлик». Виставка присвячена 305-річчю від обрання гетьманом України Пилипа Орлика, українського державного і військового діяча, гетьмана України, автора першої Конституції України. Про життя видатного гетьмана, про значення Конституції 1710 року для розвитку нашої країни користувачам розкажуть книги та журнали з книжкової виставки.

5 квітня з 12.00 до 15.00 відбудеться нове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Ми продовжуємо тему підготовки до Великодня, тож наступний майстер-клас відбудеться на тему «Корзинки-витинанки для писанок». Для роботи Вам знадобляться:
- картон кольоровий (2 аркуші різних кольорів);
- канцелярський ніж (спеціальний ніж для витинання);
- клей ПВА.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool