Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Листопад 22, 2014 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

З 24 по 28 листопада відбудеться тиждень театру «Театр – дітям та юнацтву» (в рамках Всеукраїнського тижня).

Театр завжди мав виключно важливе етичне і художнє значення, сприяв формуванню естетичного смаку, розширенню кругозору. В рамках тижня бібліотекарі відділу мистецтв підготували цикл цікавих заходів та зустрічей.
25 листопада о 12.00 відбудеться зустріч з акторами Кіровоградського академічного обласного театру ляльок.
27 листопада о 13.30 відбудеться зустріч з акторами драматичного гуртка села Велика Северинка.
Також усі бажаючі зможуть переглянути книжкову виставку «Театральне мистецтво України», що працюватиму у відділі мистецтв з 24 листопада.

25 листопада о 8.00 у відділі популяризації книги відбудеться чергове засідання «Школи доброти». Працівники відділу проведуть лекцію-тренінг «Від конфлікту до згоди». Ми звикли відноситися до конфліктів, як до явища тільки негативного. Нам хочеться їх уникнути. Але чи можна прожити без конфліктів? Щоб відповісти на це питання, треба, перш за все визначити, що таке конфлікт. Існують різні визначення конфлікту, а які саме і як їх уникнути учасники дізнаються виконуючи різноманітні завдання протягом тренінгу.

25 листопада о 13.45 у відділі популяризації книги відбудеться захід «Мовні проблеми світу та України». Мова не тільки є однією з фундаментальних умов існування етносу, вона забезпечує єдність свого народу, розділеного державними кордонами, розмежованого різноманітними чинниками (соціальними, релігійними, політичними). Чи існує на сьогодні в Україні мовна проблема, чи це проблема менталітету? Відповідь на це та багато інших питань Ви дізнаєтесь завітавши на захід.

25 листопада о 17.00 відбудеться чергове засідання літературного клубу «Ліра». Гостем засідання стане Володимир Шовкошитний – відомий український прозаїк, поет, публіцист, громадський, політичний та державний діяч. Учасники заходу дізнаються, як правильно писати літературні твори, поспілкуються з письменником у неформальній атмосфері та матимуть змогу придбати книги видавництва «Український пріоритет».

З 25 листопада по 10 грудня бібліотека долучиться до проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». В рамках акції будуть проходити різнопланові заходи та оформлені книжкові виставки та тематичні полиці присвячені темі протидії насильству.
З 25 листопада у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Права жінки та гендерна рівність».
25 листопада о 14.20 відбудеться зустріч-діалог «Я хочу жити в світі без насильства». За участі Н. Вінницької, директора Кіровоградського обласного центру соціально-психологічної допомоги; В. Зубченка, практикуючого психолога; Діонісія Буренко, священика, голови Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви.
З 27 листопада у відділі популяризації книги спільно з ГО ТІМО «Відкриті двері» буде оформлено книжкову виставку «Як захистити себе від насильства?».

26 листопада працівники науково-методичного запрошують взяти участь у вебінарі «Бібліотека і сім’я: досвід, ідеї, творчість». Головною темою стане впровадження інноваційних форм у роботу бібліотек області, збереження традицій сімейних цінностей та популяризація книги і читання серед молоді.

30 листопада з з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ» на тему «Вишивка хрестиком».
У наш час вишивка хрестиком набула масового характеру, вишивають не лише жінки, але і чоловіки - беруть в руки голку і створюють шедеври. В рамках заходу майстриня Світлана Петрова ділитиметься секретами власної майстерності та навчатиме мистецтву української народної вишивки.
Для роботи Вам знадобиться:
- П’яльця середні;
- Канва;
- Нитки муліне (3-4 кольори);
- Голка з тупим кінцем;
- Ножиці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool