Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Вересень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

21 вересня працівники відділу абонементу проведуть історично-літературну годину «Народні месники Кіровоградщини», присвячену Дню партизанської слави. З метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у роки Великої Вітчизняної війни працівники бібліотеки ознайомлять відвідувачів з історією підпільно-партизанського руху в період 1941-45 рр.

29 вересня виповнюється 170 років від дня народження Івана Карпенко-Карого. З нагоди відзначення цієї події в бібліотеці буде проведено ряд заходів.
З 22 вересня будуть оформлені книжкові виставки: «Іван Карпенко-Карий: могутня сила таланту» (відділ мистецтв) та «І. Карпенко-Карий і сучасність: минуле для прийдешнього» (відділ популяризації книги). Література представлена на виставках розкриє талант прогресивного діяча української культури, який присвятив своє життя і творчість рідному народові. Геніальний актор, талановитий драматург, видатний режисер і композитор, здібний художник-декоратор, людина високого інтелекту, він зробив значний внесок в історію розвитку української літератури та професійного українського театру.
22 вересня о 13.00 працівники відділу мистецтв спільно з Кіровоградським міський літературно-меморіальним музеєм І. К. Карпенка-Карого проведуть вечір-зустріч «Сцена – мій кумир, театр – священний храм для мене», присвячений 170-ій річниці від дня народження І. К. Карпенка-Карого, драматурга актора, режисера, громадського і театрального діяча. Його творчість, як зазначав Іван Франко, «…наповнює нас почуттям подиву його таланту. Чекаємо на заходах!
З 22 вересня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Відкриваючи книгу, відкриваєш світ». На виставці будуть представлені новинки літератури та бестселери бібліотеки, книги на будь-який смак та у різноманітному форматі - від найменшої до найбільшої.
23 вересня, напередодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек, в книгозбірні буде проведено День відкритих дверей. Протягом дня в бібліотеці буде здійснюватися безкоштовний запис до бібліотеки та будуть проходити екскурсії та різноманітні заходи:
- о 12.30 пазл-вікторина «Кіровоградщина – наш край, наша гордість»;
- о 13.00 «Прогулянка вулицею Дворцовою»;
- о 14.30 засідання клубу «Дивосвіт», майстер-клас «Український рушник».

27 вересня о 12.00 розпочнеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу відвідувачі засідання працюватимуть над створенням «Джгуту з бісеру». Прикраси із бісеру – ось що доповнить будь-який образ та покаже на відмінний смак володарки. Тим більш, що бісер не обмежує фантазію і за бажання кожна рукодільниця зможе опанувати цей вид декоративного мистецтва. Тож під час засідання пропонуємо дізнатись, як зв’язати джгут із бісеру. Для роботи Вам знадобиться:
- нитка типу «Ірис»;
- гачок не більше 1 мм в діаметрі голівки;
- бісер (колір на вибір);
- голка;
- ножиці.

Запрошуємо усіх небайдужих кіровоградців долучатися до Всеукраїнської програми збору та утилізації пластикових пляшок та кришок для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО. Акція відбувається за ініціативи благодійного фонду «ОВЕС». Пункт збору кришок з пластикових пляшок знаходиться на першому поверсі бібліотеки.

Триває акція всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійної акції та передавати книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool