Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Липень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

З понеділка по четвер, з 10.00 до 14.00 на вулиці Дворцовій, біля приміщення бібліотеки, діє літня читальна зала під відкритим небом «Книга під сонцем».

В рамках літньої читальної зали цього тижня:
20 липня буде оформлено книжкову виставку «Кіровоградщина туристична» та проведено міні-вікторину на виялення знань мешканців міста про рідний Кіровоград;
21 липня на відвідувачів чекає оформлена довідкова література – різноманітні словники та енциклопедії. Наймолодші користувачі зможуть побавитися на дитячому майданчику;
22 липня буде оформлено книжкову виставку «Станція читайликів» - література для сімейного читання. Малювання крейдою на асфальті не залижить байдужими наших найменьших користувачів;
23 липня для відвідувачів буде оформлено книжкову виставку «Літнє асорті» та на Вас чекає інтелектуальна гра «Тоталізатор»;

З 20 липня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Літнє асорті». Презентована література, посібники з малювання, стануть у пригоді, як дорослим, так і наймолодшим читачам. Відвідувачі зможуть погортати книжки з малювання фентезі, різних героїв казок, малювання пальчиками та інші.
З 20 липня у відділі сприяння технічній творчості молоді буде оформлено книжкову виставку «Перегук віків: творець української держави», присвячену 420-тій річниці від дня народження Б. Хмельницького, що розкриє усю велич великої постаті України.
З 21 липня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Я хочу собою возвеличити українське», присвячену 135-річчю від дня народження В. Винниченка. Запрошуємо читачів завітати у відділ абонементу для ближчого знайомства з цією непересічною особистістю – письменником, громадським діячем Володимиром Винниченком.
З 23 липня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Візьми книгу з полиці. Економіка для всіх». На виставці будуть представлені навчальні посібники призначені для студентів, аспірантів, викладачів, науковців, тощо.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool