Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Листопад 17, 2014 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

З 17 листопада відділ популяризації книги презентує «Моральні цінності як орієнтир життя». Виставка приствячена 125-річчю від дня народження відомого українського письменника-новеліста, перекладача Григорія Косинки.

Справжнє ім’я письменника Григорій Михайлович Стрілець. Творчий доробок письменника свідчить, яку величезну еволюцію духовного становлення він пережив від часу журналістської практики до власне художньої творчості. На виставці будуть представлені твори, матеріали про життя та фрагменти журналістських статей письменника.

17 листопада о 12.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть урок безпеки «Живи у безпеці». Під час заходу працівники відділу навчатимуть молодь безпечній поведінці з вибухонебезпечними предметами, розкажуть про основні небезпеки в які можна потрапити у повсякденному житті. Також учасники заходу дізнаються про те, як уникати небезпек та, як правильно діяти в екстремальних ситуаціях.

18 листопада о 13.45 у відділі популяризації книги відбудеться чергове засідання «Школи доброти». Працівники відділу проведуть лекцію-тренінг «Від конфлікту до згоди». Ми звикли відноситися до конфліктів, як до явища тільки негативного. Нам хочеться їх уникнути. Але чи можна прожити без конфліктів? Щоб відповісти на це питання, треба, перш за все визначити, що таке конфлікт. Існують різні визначення конфлікту, а які саме і як їх уникнути учасники дізнаються виконуючи різноманітні завдання протягом тренінгу.

18 листопада о 8.00 працівники відділу мистецтв проведуть відео подорож «Ця дивовижна Ірландія». Учасники здійснять віртуальну мандрівку до Ірландії, відчують невимовну красу місцевих бухт, заток, островів, долин і скель, дізнаються унікальну історію цієї країни, її самобутню культуру, звичаї й дивовижну міфологію.

19 листопада о 14.00 спільно з обласною організацією Товариства Червоного Хреста відбудеться зустріч з фахівцями «Туберкульоз – інформований значить захищений». Туберкульоз – одне з найпоширеніших і найзагрозливіших захворювань людини, тварин, птахів. Вражає всі вікові і соціальні групи населення в їх найбільш працездатний і репродуктивний вік, негативно діє і на дітей та підлітків. Психологи зі СНІД-центру, Центру планування сім'ї та лікарі дадуть відповідь на запитання, щодо захворювання та його профілактики.

20 листопада о 14.30 працівники відділу абонементу проведуть урок історії «Кіровоградщина – козацький край».
Землі сучасної Кіровоградщини та областей, котрі розташовані південніше, значний час були своєрідним покордонням із Річчю Посполитою, вони і стали ядром тих теренів, де на зламі XV-XVI століть зародилось запорозьке козацтво. Про перших козаків, козацькі легенди та історію формування рідного край і йтиме мова під час заходу.

23 листопада з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ» на тему «Поробка-сюрприз». Цього разу учасники засідання будуть створювати виріб-сюрприз у техніці торцювання. Торцювання – один з видів паперового рукоділля. Цю техніку можна віднести і до способу аплікації, і до виду квілінгу. Її популярність пояснюється ефектом «пухнастості» та легким способом виконання.
А що саме будуть створювати в цій техніці Ви дізнаєтесь завітавши на засідання студії.
Для роботи потрібно мати:
- 1 аркуш паперу (формат А4);
- клей ПВА;
- стержень від ручки;
- гофрований папір зеленого кольору – обов’язково, рожевий червоний або жовтий - на вибір.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool