Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Січень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 795 | Коментарі: 0

З 12 січня відділ популяризації книги запрошує переглянути книжкову виставку «Фізика – захопливо й цікаво про…». Фізика є однією з найважливіших наук.

Вона справила настільки серйозний вплив на життя людства, що цього просто неможливо не помітити. Можна без перебільшення сказати, що знання, здобуті фізиками за століття розвитку науки, присутні в будь-якій області людської діяльності. Саме про найбільш загальні і фундаментальні фізичні закони оточуючого нас світу і розкаже дана виставка.
З 12 січня у відділі сприяння технічній творчості молоді відкриється книжкова виставка «Мистецтво народжене вогнем» (скло, кераміка, метал) Термін «мистецтво вогню» народився і поширився у Франції століття тому в добу стилю модерн, в період тріумфу декоративного мистецтва в Західній і Східній Європі, зокрема в Україні. Саме за доби модерну в Україні, як і в усіх європейських країнах, почали створюватися мистецькі раритети в галузі декоративної кераміки, скла, металу, в яких стиралися межі між пластикою і ужитковим мистецтвом. На виставці будуть представлені книги з даних напрямків мистецтва.
З 15 січня відділ абонементу відкриває книжкову виставку, що буде діяти на постійній основі «Україна – єдина країна». Сучасна Україна – це країна з великими можливостями. У нас є все для того, щоб досягти благополуччя – географічне положення, корисні копалини, родюча земля, розумні люди. Знання історії України, її героїв та патріотів в сучасних умовах стануть запорукою подальшого успішного існування країни.
15 січня о 17.00 відбудеться перше цьогорічне засідання клубу «Ліра». на тему «Ми – покоління ХХІ століття». В рамках зустрічі відбудеться презентація творчих досягнень членів клубу. Також вже традиційним буде проведення «творчої майстерні», що цього разу відбудеться за участі члена Національної спілки письменників України Олександра Косенко.
18 січня з 12.00 до 15.00 відбудеться нове засідання студії творчого настрою «фАРТ» присвячене виготовленню іграшки в техніці «фільц» або сухе валяння.
Сухе валяння – один з популярних видів рукоділля. Техніку сухого валяння використовують для створення об’ємних речей: м’яких іграшок, прикрас, сувенірів. Вона дуже проста і тому ідеально підходить для людей, які тільки починають пробувати свої сили в рукоділлі.
Для роботи Вам знадобляться:
для основи – клубок ниток, діаметром 5-6 см;
голка для валяння,
шерсть для валяння (2-3 кольори на вибір),
тонка кольорова стрічка (0,5 см) довжина 25 см.


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool