Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Липень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

З понеділка по четвер, з 10.00 до 14.00 на вулиці Дворцовій, біля приміщення бібліотеки, діє літня читальна зала під відкритим небом «Книга під сонцем».

В рамках літньої читальної зали цього тижня:
13 липня буде оформлено книжкову виставку «Краєзнавчі видання» та представлено відео-мандрівку «Прогулянка вулецею Дворцовою». Наймолодші відвідувачи зможуть розважитись на дитячому майданчику з розмальоваками та пазлами;
14 липня буде оформлено книжкову виставку «Вірний друг – найбільший скарб». Наймолодші читачі зможуть долучитися до конкурсу малюнків на асфальті;
15 липня на відвідувачів чекає книжкова виставка «Різнокольорове книжкове літо» та інтелектуальна настільна гра «Евакуація»;
16 липня буде оформлено книжкову виставку «Радіо – етапи розвитку». Також на відвідувачів чекає продовження роботи над вишивкою «Я люблю бібліотеку» та різноманітні пазли для малечі.

З 13 липня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Астрономія – наука про небесні тіла». Представлена література допоможе поринути у захоплюючу подорож зоряними шляхами від міфів Давнього світу до відкриттів вчених-астрономів сьогодення.
З 15 липня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Багатобарвний світ мистецтва». Література представлена на виставці знайомить читачів з життям і діяльністю митців, розкриває їх творчий потенціал та вклад у розвиток мистецтва.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool