Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Жовтень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом і неробочим днем.

До цієї події в бібліотеці будуть проведені наступні заходи:
- з 12 жовтня у відділі популяризації книги буде представлено книжкову виставку «Подвиг заради Вітчизни»;
- з 13 жовтня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Україна – колиска козацької волі»;
- 12 жовтня о 15.00 та 15 жовтня о 14.00 буде проведено історичну мандрівку «Дух козацтва – український дух»;
- 13 жовтня о 16.00, 15 жовтня о 12.00 та о 16.00 буде проведено історичний екскурс «Шляхами звитяги: подвиг заради майбутнього»;
- 13 жовтня о 10.00 спільно з Кіровоградським обласним військовим комісаріатом буде проведено зустріч з героями АТО.
15 жовтня о 14.00 відбудеться чергове засідання клубу «Дивосвіт». Учасники засідання будуть працювати над виготовленням ляльки Тильди. «Тильдоманія» охопила майстринь багатьох країн світу. Стиль Тильда, придуманий дизайнером Тоні Фіннангер, полюбився багатьом. Його неважко відрізнити від інших стилів та напрямів у шитті іграшок. Це і м’які силуети з плавними лініями, умовною мімікою обличчя, чорні очі-крапки, відсутність роту і, звичайно ж, румянець на щоках. А допоможе у створенні ляльки Тильди майстриня Світлана Борисівна Бойчюк.
16 жовтня о 13.40 відбудеться слайд-бесіда «Флешка: технічний пристрій чи витвір мистецтва». Працівники відділу мистецтв розкажуть багато цікавинок про історію виникнення звичайної флешки у сучасному світі, що стала незамінним помічником кожного для зберігання та перенесення інформації.
18 жовтня о 12.00 розпочнеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу відвідувачі засідання будуть створювати сонечко в’язане гачком. Деякі декоративні речі для прикраси будинку зовсім не обов’язково купувати в магазинах або на ринку. Створення виробу гачком займе зовсім небагато часу. Неділько Галина Іванівна, майстриня з багаторічним стажем роботи, пояснить й продемонструє техніку створення в’язаних речей.
Для роботи Вам знадобиться:
- гачок №1;
- нитки – акрилові, однієї товщини (чорні, червоні, зелені);
- голка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool