Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Серпень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

З понеділка по четвер, з 10.00 до 14.00 на вулиці Дворцовій, біля приміщення бібліотеки, діє літня читальна зала під відкритим небом «Книга під сонцем».

В рамках літньої читальної зали цього тижня:
10 серпня буде представлено книжкову виставку «Літо, сонце, море, пляж: яку книгу взяти у багаж» - література для сімейного читання;
11 серпня буде оформлено книжкову виставку «Нехай радіють діти» та проведено цікаві змагання з гри в шахи;
12 серпня працюватиме книжкова виставка «Знайомтеся – журнали для дозвілля»;
13 серпня запрошуємо кіровоградців на «День шульги». Цього дня усі відвідувачі літньої читальної зали зможуть познайомитись з книжковою виставкою «Відомі особистості – шульги» та дізнатися цікаві факти про шульг. Усі бажаючі зможуть також пройти тестування та визначити свою право- або ліворукість. Також на відвідувачів чекають цікаві сюрпризи та подарунки.

З 10 серпня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Україна: хронологія розвитку». Цікаві факти, чудові ілюстрації допоможуть Вам пізнати історію України – історію великого народу. Книги розраховані на широке коло читачів. Можуть бути використані, як джерело додаткових знань у вивченні курсу історії України.

З 12 серпня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Сім’я і школа: психологи рекомендують». Сім’я – це школа людських взаємин, де діти з перших кроків свого життя засвоюють систему моральних цінностей, норми поведінки, культурні традиції народу. Тож, представлена література стане у пригоді як батькам, так і їх дітям.

До уваги наших користувачів!
Спробуйте себе у ролі письменника! Ви маєте можливість стати одним із авторів захоплюючого оповідання. Прочитайте початок історії на сайті www.lib.kr.ua . Допишіть декілька речень. Завтра хтось інший (чи ви самі), ще допишуть продовження. Таким чином створимо художній шедевр разом.
Найактивніші дописувачі будуть нагороджені призами та дипломами під час щорічного Фестивалю молодіжної книги на вулиці Дворцовій.

Триває запис на фотосесії в рамках фотопроекту «Скажи, яку книгу ти читаєш – я скажу, хто ти». Оберіть свою улюблену книгу, придумайте образ і приходьте до бібліотеки за гарними знімками.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool