Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Квітень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 678 | Коментарі: 0

14 квітня о 14.40 працівники відділу мистецтв проведуть тренінг «Толерантність, як основа людських взаємин».

Метою тренінгу є розвиток вміння формулювати і висловлювати свою думку, володіти собою, поважати думки інших, через психологічні прийоми. Виконуючи вправи тренінгу учасники зможуть розширити уявлення про толерантну особистість, спробують стати більш лояльним по відношенню один до одного.
З 15 квітня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Роми України: із минулого в сучасне». На виставці будуть представлені книги, періодичні матеріали, та матеріали з мережі Інтернет, які змістовно розкривають питання місця ромів в сучасній світовій спільноті, особливості традицій, культури ромів, художня література про ромський народ та про видатних діячів народності.
16 квітня о 17.00 запрошуємо усіх бажаючих на чергове засідання клубу «Ліра». В рамках засідання відбудеться презентація збірки учнів Кіровоградського Професійного ліцею сфери послуг «Єдина у світі! Земля, благословенна Богом! ». «Ця збірка присвячується тим, хто захищав, захищає і буде захищати й оберігати Україну. Поезії передають усю любов до рідної землі, надію і віру в те, що скоро настане мир, у ясному небі не буде чути «градів», додому повернуться наші захисники, і все стане на свої місця», - йдеться у передмові видання. Також традиційною стане «Творча майстерня».
16 квітня о 16.30 пройдуть «Тверезі посиденьки» під назвою «З жартами по життю» спільно з ГО «Пробудження-Україна». На відвідувачів чекає живе спілкування з Андрієм Шульгою – лідером гурту «Контр-версія», Андрієм Морозом – інструктором федерації Айкідо і Будо м. Кіровограда. Крім того усі бажаючі зможуть взяти участь у перевірці своїх знань з історії українського козацтва під час «Патріотичного штурму». Призи та гарний настрій гарантуються усім учасникам заходу.
19 квітня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». На засідання завітає майстриня Любов Іванівна Аляскіна, яка проведе майстер-клас під назвою «Пляжна сумка з пластикових пляшок».
Відомий вислів свідчить, що справжня жінка з нічого може зробити три речі: скандал, капелюшок і салат. Але є ще один предмет, який з'являється практично з повітря завдяки кмітливості майстрині. Це - сумка з пластикових пляшок. Найбільші моделі можна брати з собою на море, косметички допоможуть упорядкувати всі дрібні особисті предмети, а маленькі смішні гаманці - зібрати вічно розкидані по дому дрібниці.
Для роботи Вам знадобиться:
- 30 квадратів 8x8 см вирізаних із пластикових пляшок (рівної поверхні);
- гачок для в’язання (середнього розміру);
- нитки ( 1 моток – колір та якість на вибір).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool