Кіровоград: «Об’єднаймо Україну разом!»

Серпень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

У рамках акції «Об’єднаймо Україну разом!», яка спрямована на організацію змістовного відпочинку дітей та дорослих, що тимчасово перебувають на території Кіровоградської області внаслідок проведення АТО у східних регіонах України та окупації Криму, 7 серпня 2014 року до Кіровоградського обласного художнього музею завітали гості зі Сходу України.

До музею звернулися представники Міжнародного християнського благодійного фонду «Сонячний світ» із проханням здійснення безкоштовного обслуговування для жителів Донецької та Луганської області (міста Донецьк, Луганськ, Макіївка та Горлівка) різних вікових категорій. На що, як завжди, з радістю і щирим серцем відгукнулися працівники музею.
Гості зі східних областей країни вперше завітали до Кіровоградського обласного художнього музею – однієї з найкращих скарбниць образотворчого мистецтва в Центральній Україні, отримали цікаву інформацію стосовно експозицій виставкових залів та історії регіону, що став для них тимчасовою домівкою. Відбулася не просто екскурсія, а справжнє живе тепле спілкування, обмін думок та вражень.
Для всіх бажаючих з екскурсійної групи на базі відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» були проведені майстер-класи зі створення ляльки-мотанки та написання картини олійними фарбами. І дорослі і діти старанно та з цікавістю приймали участь у творчих лабораторіях. А на малечу чекав ще один приємний сюрприз – демонстрація мультфільмів про українських козаків.
Наостанок гості із задоволенням прийняли участь в акції Кіровоградського обласного художнього музею «УКРАЇНА ЄДИНА» та фотографувалися із плакатами патріотичного змісту.
Колектив музею отримав добрий заряд позитиву від спілкування з людьми, які волею долі, хай тимчасово, опинилися на гостинній кіровоградській землі - в нашому славетному степовому краї.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool