Кіровоград: нові тарифи за опалення просто шокують!

Жовтень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1765 | Коментарі: 0

17 жовтня 2014 на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) постановою №146 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг» встановлено тарифи з централізованого опалення КП «Теплоенергетик »:

для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 417,72 грн/Гкал (з податком на додану вартість);

 

для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 12,35 грн за 1 кв. м за місяць протягом опалювального року (з податком на додану вартість);

 

Зазначенні вище тарифи вступають в силу з дня офіційного опублікування Постанови НКРЕКП №146 від 17.10.2014 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool