Кіровоград: Ніколаєнко вимагає у підлеглих зробити життя людей комфортним

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Очільник області Андрій Ніколаєнко вимагає у своїх підлеглих зробити життя людей комфортним у всіх сферах, і насамперед, соціальній.

Про це він заявив під час наради в облдержадміністрації.

– Коли мова йде про створення належних умов для життя людей, чиновники чомусь сприймають, що мова йде тільки про щось одне, наприклад, комунальне господарство: про труби, водозабезпеченням, тепло… Так, це важливо, але кожен має розуміти, що однією комуналкою обмежуватися категорично не можна. Президент нам ставить завдання щоденно працювати над покращенням якості життя населення і ми повинні його виконувати. А це і соціальний захист, це і подолання безробіття, це і влаштування дитини у дитсадок, це і забезпечення умов проїзду сільських дітей до шкіл, це і піклування про ветеранів, і вчасна виплата зарплат... Ось що означає комфортне життя! І ми повинні над цим працювати постійно, – наголосив Андрій Ніколаєнко.

За його словами, за останні три роки в області вдалося вирішити багато проблем, і не останню роль у цьому відіграла програма «Центральний регіон-2015».

– Люди самі вказували владі, що вона повинна зробити, аби навіть у найвіддаленішому селі жилося комфортно. Щось вдалося реалізувати, чимало проектів ще попереду… Саме тому ми і розпочали процес актуалізації «Центрального регіону», – зауважив керівник області і підсумував, що усі пропозиції жителів області обов’язково знайдуть своє відображення в оновленій програмі.

Як повідомлялося раніше, актуалізовану програму соціально-економічного розвитку «Центральний регіон-2015» обласна рада розгляне наприкінці жовтня.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool