Кіровоград: незаконне зберігання та збут наркотичних засобів

Серпень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

За місцем проживання підозрюваного правоохоронці вилучили кілька десятків капсул «Трамадолу», який він планував у подальшому збути. За подібні дії чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення.

У ході розслідування іншого кримінального провадження працівники міліції отримали інформацію про те, що місцевий житель зберігає наркотичний засіб, який реалізує наркозалежним.
Під час проведення санкціонованого обшуку на квартирі, яку винаймав зловмисник, правоохоронці виявили близько 30 капсул «Трамадолу», які вилучили та направили на дослідження.
Бажаючі придбати чергову дозу приходили за добре знаною адресою і в момент перебування у помешканні правоохоронців. Але, побачивши міліцію, «клієнти» швидко вигадували виправдання, чому завітали до знайомого: хто попросити інструмент, хто позичити грошей.
Та у подальшому працівники міліції довели причетність підозрюваного до збуту небезпечного наркотичного засобу наркозалежним особам. У різні періоди чоловік реалізував охочим більше десятка капсул за ціною 18 гривень за штуку на загальну суму понад 200 гривень.
Крім того, встановлено, що знайомий-ровесник підозрюваного, який також перебував у квартирі, зберігав близько 20 грамів марихуани та саморобний пристрій для її вживання.
За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 309 та ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання чи збут наркотичних засобів), санкціями яких передбачено максимальне покарання відповідно: до п’яти та десяти років позбавлення волі. Стосовно підозрюваних обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool